Ugly & Beau

Voor raamhangers, viltpakketjes en sleutelhangers, vrolijk en hip, kun je terecht bij Ugly & Beau. Gemaakt van wol met kraaltjes, of in een leuk thema. Schattige visjes op een rij, gezellige kleurtjes en stijlvolle hangers vrolijken iedere (kinder)kamer op. De hangers zijn bijzonder knap gemaakt, je kunt zien dat er veel tijd en zorg in zit. De viltpakketjes vind ik ook schattig, superlieve diertjes zoals zeehondjes, olifantjes en zeepaardjes. Heb je een speciaal verzoek? Even mailen en ik weet zeker dat Miranda je daarmee kan helpen!

Wil jij zo’n leuke hanger winnen? Laat dan via dit formulier weten wat de 2 kenmerken zijn van de producten op de website van Ugly & Beau. Wie weet mag jij straks iets moois uitkiezen om je huis op te vrolijken! Deze actie loopt tot 6 februari 2010.

 

Vorig artikelKinderboek & zo
Volgend artikelLieve Beebie
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in