sAMenZo

Onze Yuren begint steeds meer te spelen. Gewoon liggen is er niet meer bij: alles beweegt aan hem en het liefst heeft hij een speeltje binnen handbereik om in zijn mond te stoppen. Iets met geluid doet het ook altijd goed. Hij lijkt door te hebben dat je dat zelf kunt bewerkstelligen. Je trekt ergens aan of duwt er tegen en het begin te bellen of ratelen. Van sAMenZo kreeg Yuren een hippe wagenspanner. Met mooie kralen, in echte jongenskleurtjes dus ook een beetje stoer en niet te vergeten lieve belletjes. Toen we laatst naar de Efteling gingen, hoorden we dan ook aan de lopende band de belletjes gaan. Hij had het echt ontdekt en speelde er voortdurend mee. Wij vinden het er bovendien ook nog eens gewoon leuk uit zien in onze wagen. Niet zo kitscherig zoals sommige van die plastic wagenspanners. Bij sAMenZo vind je dus houten wagenspanners, maar ook leuke speenkoorden en knuffelkoorden. Allemaal hip en handgemaakt natuurlijk!

Wij mogen zo’n wagenspanner weggeven aan onze lezers. sAMenZo stelt er eentje naar keuze beschikbaar. Je moet natuurlijk wel even op de site neuzen om te kijken wat het antwoord is op deze vraag: waar is Sam? Als je het hebt gevonden, dan geef je het aan ons door via dit formulier. Het zou zomaar kunnen dat jij er straks eentje mag uitkiezen, gratis en voor niks!

Maar, je kunt ook voordelig shoppen! Vul in het veld op de bestelpagina in dat je via Hip&Hot komt en je krijgt 10% korting en daarbovenop gratis inpakservice, extra leuk om als cadeau te geven dus!

Vorig artikelMini Muurstickers
Volgend artikelBelissima, dè Clarinswebshop!
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in