Unieke geboortekaartjes van bijzondere, exclusieve illustratoren!

allenieuwegeboortekaartjesAllenieuwegeboortekaartjes.nl is een unieke en originele website alleen gericht op geboortekaartjes. Exclusieve designers presenteren hier hun nieuwste geboortekaarten die zij stuk voor stuk met passie en professionaliteit ontwerpen. Maarliefst meer dan 50 verschillende illustratoren zorgen samen voor een ruime keuze aan geboortekaartjes. Online zijn deze illustratoren net wat minder bekent maar zeker niet minder gelieft. Allenieuwegeboortekaartjes.nl heeft hen vanzelfsprekend geselecteerd op exclusiviteit, kwaliteit en professionaliteit. Ook zijn zij makkelijk benaderbaar en servicegericht en gaan zij voor persoonlijk contact en goede producten. Alles om jullie mooie moment nog net dat beetje mooier te maken!
Elke dag komen er nieuwe ontwerpen online waardoor je helemaal op de hoogte blijft van wat er allemaal gebeurd. Je kunt heel makkelijk naar geboortekaartjes zoeken op categorie en/of op plaatsingsdatum. Allenieuwegeboortekaartjes.nl geeft je een compleet overzicht van nieuwe, bijzondere en geen dertien in een dozijn geboortekaartjes. Zo ben je niet alleen bijzonder maar ook origineel!

Je kindje in de ‘spotlight’ met een bijzonder en kwalitatief geboortekaartje … De een is opzoek naar een vrolijk kaartje en de ander kiest meer voor eenvoud of kleurrijk. Ieder zijn eigen smaak! Ieder zijn eigen stijl!

allenieuwegeboortekaartjes

Vorig artikelBambooz
Volgend artikelValentijnspakket
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in