Hier Ben Ik

De zoektocht naar het ideale geboortekaartje duurt nog altijd voort. We speuren het internet af naar ideetjes, maar het perfecte cadeautje is nog niet gevonden. De tijd begint langzaam wel te dringen. Gelukkig zijn er regelmatig leuke webshops die contact met mij opnemen en dan ben ik weer helemaal blij om zo’n leuke stijl te ontdekken. Zo vind ik bijvoorbeeld de stijl van Hier Ben Ik superlief. En wat heel handig is, zij werken met stickertjes. Dus je kunt de kaartjes al helemaal kant en klaar laten afleveren voor de geboorte. Na de geboorte geef je dan de ontbrekende gegevens door en deze komen op een stickertje jouw kant op. Zo kun je alles goed voorbereiden en kunnen de kaartjes snel na de geboorte op de post. Ik heb een paar kaartjes in het echt gezien, en de kwaliteit is echt heel mooi. Zowel qua papiersoort als wat betreft de drukkwaliteit. Onthouden dus, de kaartjes van Hier Ben Ik!

Ben jij zwanger of ken je iemand die zwanger is? Of misschien hoop je snel zwanger te worden? Dan moet je zeker even meedoen met deze winactie. Je maakt dan namelijk kans op 200 kaartjes met 50% korting! Das niet mis! Wat je er voor moet doen is ons laten weten waarom jij nou juist zou moeten winnen. Je motivatie vul je in op dit formulier en wie weet kun jij straks goedkoop geboortekaartjes uitkiezen bij Hier Ben Ik. Deze actie loopt tot 12 april 2010.

Vorig artikelSticky Mozaiek
Volgend artikelOp Stap
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in