Fotokaartjes van Lilalabeltje

Wij maken onze geboortekaartjes altijd zelf, maar ik houd er van om er een foto op te gebruiken. Gewoon omdat ik ubertrots ben op mijn pasgeboren kindjes, als mama vind je ze het mooist van de hele wereld. Ook al weet ik best dat ze in die eerste dagen vaak nog in de kreukels en vouwen zitten. Maar dat zie ik zelf niet. En bovendien moeten alle mensen die een kaartje ontvangen dan maar komen kijken naar de baby als hij of zij uitgedeukt is. Bij Lilalabeltje hebben ze tegenwoordig ook fotokaartjes. Hele mooie! In vrolijke lente- en zomerkleurtjes of juist fris groen of ijsblauw. Houd jij nou juist weer niet zo van een foto op je kaartje, dan heeft Lilalabeltje ook prachtige geboortekaartjes zonder foto hoor. Voor elk wat wils dus! Vraag een gratis proefkaartje aan om ze eens in het echt te bekijken. Je kunt je niet vroeg genoeg gaan oriënteren immers. Zeg ik, terwijl wij zelf in week 36 nog steeds geen kaartje hadden 🙂

Namens Lilalabeltje mag ik 2 zwangeren gelukkig maken met een cadeaubon voor gratis enveloppen bij je bestelling. Ben je niet zwanger, maar ken je iemand dat wel is en graag de enveloppen zou winnen, dan mag je natuurlijk ook meedoen hoor. Geef via dit formulier door wat de prijs is van een geboortebord als je dit bij Lilalabeltje bestelt. Deze actie loopt tot en met 29 mei 2012.

Vorig artikelGeweldige speelhuisjes voor buiten & binnen!
Volgend artikelKoninginnedagshirt Blond Amsterdam
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in