Invulboeken voor Valentijnsdag

Invulboeken voor ValentijnsdagDe één heeft helemaal niets met Valentijnsdag, de ander hecht er waarde aan: dat is voor iedereen persoonlijk. Voor mijzelf geldt dat ik het altijd wel leuk vind om iets te doen. Hoe commercieel het ook is, een klein cadeautje of gezellig uit eten kan ik waarderen. Dit jaar bestellen we waarschijnlijk een leuk Valentijnsmenu via een restaurant uit de buurt om thuis te eten. Op een cadeautje ben ik nog aan het broeden. Het leukste cadeau dat ik gaf was een lief invulboek. Heb jij dit nog nooit gedaan? Dan is dat misschien wel een goeie tip. Daarom in deze blog: invulboeken voor Valentijnsdag!

Lees ook: 81 vragen om je relatie te verbeteren

Invulboeken voor Valentijnsdag

Een invulboek is in feite een heel persoonlijk cadeautje. Het is een liefdesverklaring, die recht uit je hart komt. Vooral voor de niet grote praters is dit een manier om je geliefde te verrassen. Zeker als je al wat langer bij elkaar bent, zeg je misschien niet zo vaak meer waarom je van iemand houdt. Terwijl het niet uitmaakt hoe lang je samen bent, zelfs na 30 jaar is dat nog leuk om te horen. Soms is het best moeilijk om te verwoorden wat je voelt. Dat is meteen het voordeel aan de invulboeken: zij helpen je hierbij! Ze formuleren de vragen, jij hoeft alleen maar het juiste antwoord te vinden. 

ik vind je lief invulboeken voor valentijnsdag

Waarom ik van je hou

Het invulboek “Waarom ik van je hou” bevat vragen met diepgang, humor en een tikkeltje emotie hier en daar. Ingevuld wordt het een heuse liefdesverklaring en een bijzonder cadeau. Het boekje helpt jou je gevoelens te omschrijven en te delen met de ander. Het helpt je woorden te geven aan dat wat je misschien moeilijk vindt om te zeggen of waar je simpelweg nooit aan dacht om te vertellen. 

100 redenen waarom ik van je hou

Dit boekje is geschreven door Truus Druyts, een Belgische actrice en presentatrice die zelf vrijgezel werd. Ze ging op zoek naar haar soulmate en bedacht een methode voor succes. Hieruit ontstond dit boekje. Dit boek  bevat 100 vragen om bij na te denken. Goed om alleen in te vullen als je op zoek bent, maar ook om samen met je geliefde in te vullen. Het geeft jullie liefde een boost, zeker nu we veel meer met elkaar thuis zitten en verveling op de loer ligt. 100 redenen waarom ik van je hou is een aanrader!

invulboeken voor valentijnsdag 100 redenen waarom ik van je hou

Voor de liefste, een boekje over ons

Elma van Vliet is bekend om haar invulboeken Vertel Eens, die aanzetten tot praten en bundelen wat er ooit niet meer gevraagd kan worden. Voor Valentijnsdag maakte ze dit leuke invulboekje. Het zal ieder hart stelen, man of vrouw, dat maakt niet uit. Voor de liefste, een boekje over ons is een boek vol  creatieve opdrachten, inspirerende vragen en met voldoende ruimte voor foto’s en anekdotes. Een cadeau dat raakt. 

voor de liefste

Het grote Quizboek voor stellen

Het grote Quizboek voor stellen is een spel dat aan het licht brengt hoe goed jij je partner kent (of niet kent!). Voor de goede vragen kun je een punt verdienen. De vragen zijn heel breed, van redelijk nietszeggend tot pikant en alles daartussenin. Ik vind het humor en dus zeker een kanshebber voor een tof Valentijnscadeau. 

het grote quizboek voor stellen

Ik hou van jou omdat…

Dit invulboekje voor Valentijnsdag heeft mijn wederhelft als eens ontvangen. Het was best een werk om alles te beantwoorden, maar het is dan toch een mooi naslagwerk geworden. Ik hou van jou omdat... wordt ‘m hier dus niet, maar leuk is ie wel. Een hele dikke liefdesbrief om voor altijd te bewaren…

ik hou van jou omdat

Het Bucketlist boek voor koppels

Dit is niet echt een invulboek, maar meer een afvinklijst. In het Bucketlist boek voor koppels vind je allerlei gekke activiteiten, zoals ontbijten bij kaarslicht of door de wasstraat fietsen. Dat laatst is meer hilarisch om te bedenken dan dat je het echt gaat doen natuurlijk, maar voor wie graag het avontuur omarmt is dit zeker een leuk Valentijnscadeau! 

bucketlistboek voor koppels

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #315
Volgend artikelWaarom zou je een gietvloer kiezen?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in