Inspiratie voor Valentijnsdag

Het is best een uitdaging om ieder jaar weer originele cadeautips te verzamelen voor Valentijnsdag. Gelukkig vond ik op de site van Hipgemaakt weer superleuke producten, die echt de moeite waard zijn om te bekijken. Zo heeft Hipgemaakt een geweldige hartvormige tashanger/sleutelhanger in het assortiment. Leuk om te geven, leuk om te krijgen. Zo’n tashanger is handig, ik heb zelf toevallig net een nieuwe tas die ik graag nog netjes houdt. Bovendien gaat bukken met zo’n dikke buik niet meer zo handig, waardoor deze tashanger een uitkomst is! Je klikt je tas nu zo aan tafel, waardoor je er goed zicht op hebt en er gemakkelijk bij kan. Ook enorm lief zijn de papieren lantaarntjes met hartje erop. Inclusief lichtjes, zodat je er met kleine kinderen geen omkijken naar hebt. Ideaal, kaarsjes zonder vuur.

Namens Hipgemaakt mogen wij een tashanger weggeven. Dat is wel pas na Valentijnsdag, dus wie ‘m daarvoor al nodig heeft moet deze gewoon even op de site bestellen. Hij is trouwens ook verkrijgbaar in rood. Om kans te maken op de hanger beantwoord je de volgende vraag: wat is de prijs van de tashanger? Geef je antwoord door via dit formulier en wie weet ben jij straks de winnaar! Deze actie loopt tot  5 februari 2012.

Vorig artikelMarkita
Volgend artikelValentijnscadeau voor gitaristen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in