Van kerstshirt tot kerstmuts

Langzaam gaan we richting kerst, en ik merk hoe leuk het is om met de kinderen aan te sluiten bij het thema kerst. Knutselen, huis versieren, maar ook zichzelf versieren. Mijn oma maakte ooit een kerstmannen-pak voor mij. Echt een leuk getailleerd jasje met kerstmuts. Dat wordt natuurlijk flink gebruikt als verkleedkleding momenteel. En ja, dan heb je slechts 1 pak, en 3 kindjes. Niet handig. Gelukkig kun je via Obaby ook hele leuke kerstkleding bestellen! Denk aan t-shirts met naam en een ster erop bijvoorbeeld. Of een leuke kerstmuts met je naam. Handig om in huis te halen voor de kerst. Obaby heeft mij verzekerd dat het meteen dezelfde dag nog op de post gaat, dus je hoeft niet bang te zijn dat het te laat arriveert. Obaby verkoopt baby- en kinderkleding met naam en leuke teksten tot en met maat 140. Wil je zelf eens een creatief shirtje ontwerpen? Ga dan eens naar www.DIYworkshop.nl , want Obaby biedt daar leuke Do It Yourself workshops aan voor vrijgezellenparty’s, babyshowers , kinderfeestjes of gewoon een gezellig vriendinnen uitje.

Namens Obaby mogen wij 5 kerstmutsen met naam weggeven! Ga naar de website van Obaby en raad welk shirt met tekst  voor ‘grote broer of zus’ het meest verkocht wordt. Geef je antwoord door via dit formulier en wie weet mag jij voor de kerst nog wel zo’n coole muts uitkiezen! Deze actie loopt tot 27 december 2013.

Vorig artikelHoe de Gniep de kerst stal
Volgend artikelZweedse uilenaccessoires
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in