Vanalles voor baby’s & jonge kinderen

skip hop opbergmandMet nummer vier op komst ben ik natuurlijk plots weer wat meer geïnteresseerd in babyspul dan anders. Ben jij die fase net uit, dan vind je deze blog waarschijnlijk niet zo interessant. Toch niet meteen wegklikken, want het speelgoedassortiment heeft ook leuks voor wat oudere kindjes! Zoals geweldige knutselpakketten. Zit je nog helemaal in de babyfase, dan word je vast en zeker blij van deze vandaag geopende webshop met de naam: Het Hippe Schaap. Alles bio, fairtrade en eco, dus je weet zeker dat je je kindje aan niks blootstelt wat ook maar enig gevaar kan opleveren voor je baby of het milieu. Das altijd goed. Ze verkopen er vanalles, van kleding tot kinderkameraccessoires, van speelgoed tot verzorgingsproducten.

bijenwasklei

Ik ontdekte dat Sophie de Giraf inmiddels een verzorgingslijn heeft, die er erg leuk uit ziet. Ben nog benieuwd naar de geur, maar de starterkit is een geweldig kraamcadeautje, dus die gaat op mijn lijstje. De knutselkoffertjes zijn ontzettend leuk voor Yuren en Sterre, misschien wel voor de feestdagen. En de bijenwasklei in het koffertje was hier in de zomervakantie al een hit.
The Little Experience, Space Rocket

 

Vorig artikelEen bios vol kinderboeken
Volgend artikelHappy Wrapping!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in