Het Bonte Pakhuis

Dit is een van de meest bijzondere cadeaus wat ik heb gekregen voor de bevalling: een shirtje voor de kleine Lenthe met het geboortekaartje er op! Zo lief! En ook echt iets wat je voor de rest van je leven bewaart. Ik was enorm onder de indruk van de gelijkenis en de details. Vanwege de 5 miskramen die ik heb gehad hadden wij aan de achterkant van het kaartje een hartje met 5 sterretjes erin gemaakt. Ditzelfde hartje was op de mouw gemaakt, zo krijgt zo’n shirt nog een extra bijzondere dimensie. Het staat Lenthe bovendien prachtig! En al enkele dagen na versturen van het kaartje hadden we dit mooie shirtje binnen. Een heel speciaal en origineel kraamcadeau, waar elke ouder door verrast zal zijn!

Wil jij ook zo’n lief shirtje winnen? Voor jezelf, of een bekende die zwanger is? Doe dan mee met onze winactie! Namens het Bonte Pakhuis mogen wij namelijk 1 kraamshirtje weggeven. Daar moet je wel iets voor doen. Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: ‘Kolderique steekt bestaande (vaak tikkie saaie) accessoires in een leuk, origineel en kleurrijk jasje. Welke accessoire mist volgens de Hip & Hot-lezer nog in het Kolderique-assortiment?’ Het meest originele en haalbare idee voor een accessoire dat nog mist in het Kolderique-assortiment, wint het kraamshirtje…Deze actie loopt tot 22 juni 2012.

Vorig artikelUpsa hotpants
Volgend artikelJoolz
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in