Vereeuwig de namen van je kinderen

ketting geboortestenenDit weekend ontving ik een prachtige ketting met de namen èn geboortestenen van de kinderen. Ik ben er zo blij mee! Ik had al een aantal kettingen met hun namen erop, maar daar stond Fee nog niet bij. Nu heb ik eindelijk een ketting met alle 4 mijn kinderen erop. De geboortestenen, in mijn geval een amethist, een aquamarijn en 2 diamanten voor mijn april-kindjes, geven het net iets extra’s.

Ik heb gekozen voor een hanger met een boom, omdat ik dat vond staan voor vruchtbaarheid en bovendien een mooi symbool vond. Er zijn nog veel meer keuzes, zoals allerlei soorten hartjes, rondjes of tags.

ketting namen kinderen

Naast namen kun je ook kiezen voor een eigen tekst, een sterrenbeeld of zelfs een vingerafdruk! Je moet echt maar eens kijken op de website van Names4ever, want er is zoveel moois mogelijk. Het is niet alleen voor mama’s, ook voor oma’s, of vrienden.

Wat vind jij van deze ketting? Welke zou je zelf kiezen?

hanger names4ever

Vorig artikelWinnen! Geitenwollen babysokjes met persoonlijke boodschap
Volgend artikelEaster happiness op de Hema persdag
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in