Vereeuwig de namen van je kinderen

ketting geboortestenenDit weekend ontving ik een prachtige ketting met de namen èn geboortestenen van de kinderen. Ik ben er zo blij mee! Ik had al een aantal kettingen met hun namen erop, maar daar stond Fee nog niet bij. Nu heb ik eindelijk een ketting met alle 4 mijn kinderen erop. De geboortestenen, in mijn geval een amethist, een aquamarijn en 2 diamanten voor mijn april-kindjes, geven het net iets extra’s.

Ik heb gekozen voor een hanger met een boom, omdat ik dat vond staan voor vruchtbaarheid en bovendien een mooi symbool vond. Er zijn nog veel meer keuzes, zoals allerlei soorten hartjes, rondjes of tags.

ketting namen kinderen

Naast namen kun je ook kiezen voor een eigen tekst, een sterrenbeeld of zelfs een vingerafdruk! Je moet echt maar eens kijken op de website van Names4ever, want er is zoveel moois mogelijk. Het is niet alleen voor mama’s, ook voor oma’s, of vrienden.

Wat vind jij van deze ketting? Welke zou je zelf kiezen?

hanger names4ever

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here