Easter happiness op de Hema persdag

paas kaarsenVanmorgen ging ik in alle vroegte richting Amsterdam, voor de Hema persdag. Die wordt 2x per jaar georganiseerd voor bloggers en bladen. De Hema presenteert dan de nieuwste collectie, zodat wij al die leuke, nieuwe producten op tijd aan jullie kunnen laten zien.

Ik moest op tijd weer terug zijn in Den Haag voor een werkafspraak. Vandaar dat ik zo vroeg mogelijk was gegaan. Zoals altijd werd ik hartelijk ontvangen door één van de stagiaires die mijn jas aannam. Na een sanitaire stop en een kop thee, kon ik gaan rondkijken.

Mijn oog viel vooral op de mooie pastelkleuren die in het midden van de ruimte stonden uitgestald. Kussens, servies, plaids, picknickkleden en nog veel meer leuks waardoor ik acuut nog meer zin kreeg in het voorjaar dan ik al had. Daarna door naar de Paas collectie.

servetjes pasen

Pasen
Wat mij daar aansprak waren de easter crackers, superleuk voor de kinderen om uit elkaar te trekken met pasen. De paashaas-kaarsen in vrolijke lentekleurtjes en de paasballetjes voor in de paasboom (een soort eivormige kerstballen in leuke kleuren) vond ik ook tof. Verderop werd ik verleid tot de paaseitjes smaaktest. Ik mocht een paaseitje proeven en dan vervolgens raden welke smaak het was. Ik was er best goed in, en ik bedacht me dat dit ook leuk is om te doen met kinderen.

paasballen

Ik hoopte al dat de beroemde konijnenpakken voor kinderen er weer zouden komen, we hebben er al 3 in bruin, maar Fee is nog konijnenpakloos. Gelukkig vind je deze in het paasassortiment, dit keer in grijs. Met nog een vilten kippentas erbij is je kind helemaal op z’n paasbest als het paaseieren gaat zoeken.

paashaas pakken

Ook grappig zijn de “magic eggs”, eitjes waar een plantje in gaat groeien, en natuurlijk de overheerlijke paaskoekjes. Alle ingrediënten zitten al in een potje, je voegt alleen wat boter en een ei toe en je hebt heerlijke paaskoekjes. Ook dat is superleuk om te doen met de kinderen rondom Pasen.

paaskoekjes

Naast leuke producten kwam ik ook weer collega-bloggers tegen. Dat is altijd gezellig, even samen een overheerlijk HEMA taartje eten tussen het spieken naar de nieuwe collectie door. Met Marike van Mamalifestyle heb ik even staan praten, evenals Jacqueline die vroeger voor Hip & Hot magazine producties deed. En ik ontdekte via de hashtag #hemapersdag op Instagram dat ik nog meer bekenden was misgelopen. Jammer, maar ja, we hebben allemaal drukke planningen.

Wat vind jij het leukste paasproduct uit de nieuwe paascollectie van de HEMA?

vrolijke kleurtjes behang

Vorig artikelVereeuwig de namen van je kinderen
Volgend artikelLente-uitjes in de voorjaarsvakantie
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in