Dottig

Mijn dochter is, net als veel kinderen, gek van dolfijnen. Na een bezoekje aan het dolfinarium vorig jaar helemaal. Zo koestert ze haar dolfijnenketting en was ze blij verrast toen Dottig een uniek ontwerp van een dolfijnenshirt opstuurde. Het meisje was er enorm blij mee. En ik ook, want het staat haar prachtig! Door de mooie kwaliteit gaat het vast lang mee, en das wel zo fijn als het om het lievelingsshirt van je kind gaat. Naast het dolfijnenshirt verkoopt Dottig nog meer moois. Zo vind ik zelf de shirts met cupcakes helemaal super bijvoorbeeld! Sinds deze week zijn er bovendien bijpassende armbandjes te koop. Zo is de outfit helemaal compleet te maken.

Namens Dottig mag Hip & Hot een dolfijnenshirt weggeven. Is jouw kindje er ook zo gek van? Doe dan zeker mee! Wat je ervoor moet doen is ons via dit formulier laten weten wat het favoriete vakantieland is van Dottig. Heb je een ander shirt gezien wat je nog veel leuker vindt? Dan bof je ook. Via Hip & Hot krijg je namelijk 2 euro korting als je een shirt + armbandje koopt bij Dottig. Je vult dan de code setprijs in en het wordt allemaal geregeld!

Vorig artikelAppeltjesrood
Volgend artikelFamily Productions
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in