Sparkling at Christmas

Heel Nederland is in de ban van Sinterklaas, maar voor je het weet staat de kerst ook weer voor de deur. Dan gaan de Sint en Pietenpakken uit en schakelen we over op mooie jurkjes met bijpassende glimmers. LOVY luxe kindersieraden lanceert een speciale lijn feestelijke sieraden voor baby’s en kinderen: LOVY for Xmas. Betoverende armbandjes en kettingen met klinkende namen als ‘Angel Eyes’, ‘Jingle Bells’ en ‘Twinkle Star’. Het materiaalgebruik van de sieraden is extra luxe dit jaar, met blinkende Swarovski kristallen, echte parels, zilver en rozenkwarts edelsteen. De feestcollectie is een limited edition en verkrijgbaar vanaf begin november, prijzen v.a. 29,95 euro.

Mijn kindjes werden er in ieder geval erg blij van… Zo fonkelden de kamer uit! Zelfs Lenthe keek met grote ogen naar het moois aan haar armpje. Daarna probeerde ze het op te eten… Nog even oefenen dus, voor het kerst is! Je koopt LOVY hier.

Vorig artikelOer-Hollandse Skippy Koe voor sinterklaas!
Volgend artikelSinterklaas Surprisespel
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in