Verhalen voor onderweg

de kleine kapiteinNiet alleen voor de kinderen op de achterbank, deze luisterboeken zijn leuk voor iedereen. Zo begint de vakantie al in de auto… muisstil luisteren en je bent voor je het weet ergens in het zonnige Zuiden. Ook fijn als je onverhoopt in de file komt.

De kleine kapitein – Paul Biegel
Vanaf zes jaar, maar leuk voor het hele gezin, dus de hele auto kan meegenieten van dit luisterboek over de avonturen van die kleine eigenwijze kapitein met zijn grote pet en zijn stoere boot de Nooitlek.

De dikke Dahl – Roald Dahl
Grappig, spannend, griezelig, vreemd en vol fantasie – smullen voor het hele gezin met deze verzameling verhalen van Roald Dahl. Daar mis je gerust de afslag voor. Vanaf 6 jaar.

de dikke van dahl

De hongerspelen – Suzanne Collins
Deel één van de Hongerspelen-trilogie, die inmiddels ook al verfilmd is. Op het puntje van je stoel voor iedereen. Over moed, menselijkheid, vriendschap en liefde. O zo spannend. Vanaf 12 jaar.

de hongerspelen

Vorig artikelColumn Anouk goes Down Under
Volgend artikelLeer alles over vilt!
Sarah Breimer
Sarah Breimer is schrijfster van reisboeken en korte verhalen. Ze werkte zes jaar bij uitgeverij Lemniscaat waar ze alles leerde over mooie boeken, schrijven, lezen en uitgeven. Naast zelf schrijven leest ze graag voor anderen die schrijven om hen te adviseren en te inspireren in hun werk en schrijfstijl.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in