Dit boek heeft iedereen nodig die van bloemen houdt!

boek bloemen in huisNu het winter wordt, de dagen lengen, ik het gevoel heb voor dag en dauw op te moeten staan, kijk ik alweer stiekem uit naar de lente. Ik doe het gewoon simpelweg beter met meer licht. Zon. En bloemen. Ik was dan ook erg blij toen het boek “Bloemen in Huis” bij mij op de deurmat viel. Dit boek ziet er fris en vrolijk uit en is een heerlijke inspiratiebron om op een goedkope manier je huis op te fleuren. De dames Holly & Leslie zijn dol op bloemen. In dit boek delen zij hun creatieve uitspattingen. Wat hebben ze leuke ideeën! En bijna allemaal eenvoudig uit te voeren.

Zo ben ik zelf helemaal weg van het verven van jampotjes in pastelkleuren. Dit geeft een vrolijk effect en is heel leuk om je huis in het voorjaar mee te versieren. Overigens bedacht ik zelf dat het in de herfst ook prima kan: gewoon in plaats van de pastelkleuren voor herfsttinten kiezen. Of je beplakt de potjes met gedroogde herfstbladeren.

jampotjes verven

Ook erg leuk vind ik de bloemen die met masking-tape tegen de muur zijn geplakt. Hoe lang dat mooi blijft, zo zonder water, dat weet ik niet, maar voor een avond met bezoek is het zeker leuk om te doen. En voor de kerst zag ik een tutorial om vazen wit te verven met aan de onderkant een glitterrand. Prachtig!

vazen voor het raam

Wil jij je ook laten inspireren en dit prachtige boek met mooie fotografie hebben? Je koopt het boek hier.

vazen verven voor kerst

 

Volg ons!
Volg Hip & Hot Blogazine via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kinderen!

facebook.com/hipenhotmagazine
twitter.com/hipenhot
instagram.com/hipenhot
pinterest.com/hipenhot

Vorig artikelDit is de fijnste manier om babybilletjes en huidjes zacht te houden
Volgend artikelLeer wildplukken en laat je culinair inspireren!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in