Leer alles over vilt!

cover maak magazine viltIk was al eerder enthousiast over het MAAK Magazine. De eerste editie ging over papier en daar ging mijn hart sneller van kloppen. Alleen al de schitterende vormgeving, krachtig in zijn eenvoud, prikkelde. Ik was dan ook ontzettend benieuwd naar de volgende editie. Nummer 2 viel gisteren op de deurmat. Dit nummer staat volledig in het teken van Vilt. Nu ben ik niet zo handig, dus fröbelen is aan mij niet besteed. Toch vond ik ook dit weer een inspirerend nummer. De voorkant alleen al, dat konijntje! Ik vind ‘m om op te vreten. Daarbij is het heel leuk om de interviews met diverse dames te lezen die vertellen over hun vilt creaties. De mooiste producten komen voorbij, en uiteraard ook weer een aantal leuk DIY-tips. De enorme lijst met inspirerende DIY websites vind ik zeer bruikbaar, ik ontdekte zowaar nog wat nieuwe blogs die ik niet kende. Al met al een  creatief nummer, boordevol leesvoer en inspiratie voor wie wèl al regelmatig met vilt werkt, maar ook zeker voor wie nog heel veel moet leren. Je leert er werkelijk alles over vilt en krijgt tips om er zelf ook eens mee aan de slag te gaan. Heel laagdrempelig. Ik dacht zelfs: zal ik….? Je koopt het magazine via Ankepanke of vind een verkooppunt via de website van MAAK magazine.

inhoud maak magazine

Namens MAAK magazine mogen wij een exemplaar van editie 2 “vilt” weggeven. Laat ons via onderstaand formulier weten waarom jij kant wilt maken op dit leuke magazine.

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelVerhalen voor onderweg
  Volgend artikelKijkje achter de schermen bij Little Stylist
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in