Verjaardagsmuts

Als voormalig juf ben ik best in staat een leuke muts in elkaar te knutselen, maar in mijn drukke bestaan heb ik daar eigenlijk helemaal geen tijd voor. Ik zou papier moeten kopen en er toch even een uurtje voor moeten gaan zitten. En je weet hoe dat dan gaat. Je schuift het maar voor je uit en plotseling is de verjaardag daar en zit je kind daar mutsloos. Geen nood, want er bestaat nu een site waar je met een paar klikken de meest prachtige verjaardagsmutsen bestelt! Ik kreeg er alvast eentje voor Sterre’s verjaardag, over een paar weekjes. Roze, met een vlinder. Die gaat vast en zeker in de smaak vallen. Hij is geweldig! Nog even zelf vastnieten om haar koppie en ze kan ‘m de hele dag op. Op de site van Verjaardagsmuts.nl bestel je zelf de mooiste creaties. Zo mooi dat je ze vast een zeker gaat bewaren. De muts wordt helemaal gepersonaliseerd met naam en leeftijd. Ook te versturen als cadeau, wat natuurlijk superleuk is als je niet in de buurt woont. Gewoon in de plek van een verjaardagskaart een verjaardagsmuts sturen. Succes verzekerd!

Namens verjaardagsmuts mag ik zo’n gave muts weggeven! Laat ons weten via dit formulier wat je de leukste verjaardagmuts vindt en wie weet mag jij een kindje daar straks heel blij mee maken. Deze actie loopt tot 25 februari 2011.

Vorig artikelLundmyr of Sweden
Volgend artikelLittle Tree
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in