Kinderboekenweektips

fabiansfeestHet is nog de hele week kinderboekenweek dus nog alle tijd om een paar mooie boeken te verzamelen én het kinderboekenweekgeschenk van Harm de Jonge cadeau te krijgen!

Een paar tips:

Fabians feest – Marit Törnqvist

Marit Törnqvist maakte dit vrolijke prentenboek speciaal voor deze kinderboekenweek met als thema feest. En dat heeft ze heel letterlijk genomen, dit vrolijke kleurige boek barst van het feest, daar word je meteen vrolijk van. Voor maar 6,95 euro.

p.s. Marit komt zaterdag 11 oktober vertellen en tekenen in Villa Paagman in Den Haag. Toegang gratis, je kan je hier aanmelden.

Coco of het kleine zwarte jurkje – Annemarie van Haeringen

Een prentenboek over het leven van de beroemde Franse mode ontwerpster Coco Chanel, heel mooi opgetekend door Annemarie van Haeringen. Een fijne, beeldende manier voor jonge kinderen om even binnen te kijken in de bijzondere wereld van dit stijlicoon. Aanrader!

14,99 euro

coco

Het raadsel van alles wat leeft – Jan Paul Schutten, illustraties Floor Rieder

Deze titel heeft de Gouden Penseel én de Gouden Griffel gewonnen! Prachtig boek vol vragen en antwoorden over leven en evolutie. Mét mooie illustraties. Vanaf acht jaar, om er de rest van je leven af en toe even bij te pakken. Voor jong en oud dus.

24,95 euro

schutten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in