Verwacht: de iPhone 12 max pro!

telefoonhoesje met ruimte voor pasjesAls gadgetfreaks kijken we er natuurlijk al reikhalzend naar uit: het Apple event waar de iPhone 12 max pro zal worden aangekondigd. Vanavond, op 15 september, is er namelijk ook een event, maar de verwachting is dat hier geen nieuwe iPhones zullen worden besproken. De release van de iPhone 12 schijnt namelijk vertraagd te zijn, zo las ik al eerder. Die vertraging is opgelopen bij de productie en planning van de iPhones door de coronacrisis. Dat zal ook niemand verbazen, maar jammer is het wel. Wanneer wordt de iPhone 13 max pro dan gepresenteerd?

Verwacht: de iPhone 12 Max Pro!

Wat wordt dan wel de datum van de lancering van de iPhone 12? Tja, dat is helaas nog niet bekend. Apple doet er erg geheimzinnig over, maar er wordt hier en daar wel iets losgelaten over een speciaal event in oktober. Daar hopen we dan maar op! Als jij toe bent aan een nieuwe iPhone, dan is de iPhone 12 max pro misschien wel het toestel dat jij straks wil hebben! Wie voor de nieuwste iPhone gaat, heeft natuurlijk ook een nieuwe telefoonhoesje nodig. Hoesjes voor de iPhone 12 Pro Max zijn al volop verkrijgbaar, voor mij een aanwijzing dat deze nieuwste en tevens grootste iPhone ook daadwerkelijk gaat komen binnenkort.

Verwacht de iPhone 12 max pro

Wat is er al bekend over de iPhone 12 Max Pro?

Zoals altijd houdt Apple goed geheim wat de nieuwste details zijn van de iPhone 12 Max Pro, maar er zijn uiteraard ook al wat verwachtingen uitgelekt. Of het allemaal klopt, dat zullen we moeten afwachten tot het zover is. Wat voor nu bekend lijkt te zijn is dat het de opvolger wordt van de iPhone 11 Pro Max, alleen nog wat groter, namelijk 6,7 inch ipv 6,5 inch. De achterkant is van glas en de behuizing zal rvs zijn. Waarschijnlijk krijgt het toestel een wat hoekiger uiterlijk, zoals je dat gewend was van de iPhone 4. Dit vond ik zelf wel mooi. Uiteraard met fantastische camera met 3 lenzen aan de achterzijde en een LIDAR Scanner voor nog beter 3D en het bepalen van de diepte. Klinkt top toch? De prijs is nog niet bekend, maar de verwachtingen zijn dat het een vanafprijs gaat worden van rond de €1250. Kun je vast gaan sparen…

Waarom zou je kiezen voor de nieuwste iPhone?

Ik zit zelf altijd in dubio of ik nou voor de nieuwste iPhone ga of niet. Wat voor mij vaak de grootste doorslag geeft is de camera. Die foto’s met de nieuwste iPhone zijn altijd duidelijk weer een stukje beter dan die van de versie ervoor. Apple snapt wel wat mensen tegenwoordig belangrijk vinden. De grootte van het toestel, daar moet je van houden natuurlijk, maar het voordeel is wel dat je dan dus ook een wat groter telefoonhoesje hebt. Daar kun je dan vaak ook nog wel wat pasjes en geld in kwijt. Iets wat ik heel handig vind, want ik neem tegenwoordig steeds vaker alleen mijn telefoon mee en laat mijn tas thuis.

Spannend!

Al met al is het dus nog even spannend. Eerst vanavond maar eens door, wie weet wordt er toch iets gezegd over de lancering van de iPhone 12 Max Pro. Wordt het oktober, of toch pas november? Of houden ze het spannend? Hoe dan ook: hij komt er aan, hij zal aardig aan de prijs zijn dus je kunt vast gaan sparen en een mooi telefoonhoesje uitzoeken. Ook weer een leuk cadeautje voor de feestdagen tenslotte. Kijk jij ook al uit naar de nieuwste iPhone?

de iPhone 12 max pro

Vorig artikelDuurzame badkamer met de volgende tips
Volgend artikelHippe herenjassen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in