Lekker ontspannen doen we onder een goede douche

Nu we op de camping zijn, besef ik me weer dat een goede douche echt een luxe is. Heerlijk om warm water te voelen stromen, in een stevige straal die een constante temperatuur heeft. Lekker ontspannen doe je onder een goede douche, maar wat is nou eigenlijk een goede douche?

Campingdouches

Op de eerste camping was de douche heel erg schoon. Lekker groot, genoeg haakjes en een bankje. Enige jammere was de drukknop die je elke 30 seconden moest indrukken. Dat is echt niet fijn als je ‘s nachts zowat bevriest en dus ‘s morgens eerst je botten onder de douche moet laten ontdooien. Ook ‘s avonds wilde ik voor het slapen gaan nog even onder de douche, zodat ik een beetje opgewarmd was. Naast de drukknop was het eveneens jammer dat de douches af en toe heet en dan weer koud werden.

Een te kleine douche

Op de camping waar we nu staan, is de douche gelukkig goed van temperatuur, er is geen drukknop, maar het is wel ontzettend klein. Bovendien is er maar 1 klein haakje en een klein plankje. Niet echt comfortabel, want op vakantie heb je toch een boel spullen die je steeds meeneemt.

Wat is een goede douche?

Voor mij voldoet een goede douche dus aan de voorwaarden als er een stevige straal is, het water een constante, warme temperatuur heeft, je voldoende ruimte hebt om je shampooflessen en zeep neer te leggen, hij mag er ook nog een beetje stijlvol uitzien en het is belangrijk dat het goed schoon te maken is. Gelukkig voldoet mijn douche thuis aan deze voorwaarden. Hoe leuk ik kamperen ook vind, niets zo fijn als je eigen douche thuis.

Goedkope badkamer

Heb jij niet het gevoel dat je douche thuis beter is dan die op de camping? Dan is jouw badkamer misschien wel aan vervanging toe. Je kunt best een goedkope badkamer regelen die comfortabel is en aan jouw wensen voldoet. Kwestie van goed shoppen. Via via kun je misschien wel aan een fijne tegelzetter komen en een niet te dure loodgieter. Je spullen koop je bij voorkeur online, bijvoorbeeld bij Sanitairwinkel Megadump. Hier is voldoende keuze voor weinig geld. Wie weet heb jij dan volgend jaar op de campingdouche ook het gevoel dat je pas echt lekker kunt ontspannen onder je eigen, fijne douche!

 

Vorig artikelKleurrijke planten die iedereen goed kan houden
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #133
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in