Verwen jezelf tijdens de lockdown met een design bed op maat

Verwen jezelf tijdens de lockdown met een design bed op maat hotel sjiekIk weet niet hoe het met jullie is, maar wij hebben deze lockdown veel tijd in bed doorgebracht. We zaten natuurlijk de hele dag binnen, met de kinderen. ‘s Avonds na het avondeten was ik dan zo moe, dat ik niets liever wilde dan lekker mijn bed in om daar nog even te lezen of tv te kijken. Een fijn bed is dan wel belangrijk, en gelukkig hebben wij die. Daarom mijn tip: Verwen jezelf tijdens de lockdown met een design bed op maat als je er nog geen hebt. Je geeft nu toch minder geld uit aan vakanties enzo, dus dan is dit goed besteed. 

Verwen jezelf tijdens de lockdown met een design bed op maat

Waarom zou je kiezen voor een design bed? Simpel: het staat prachtig in je interieur. Bovendien is het leuk om deze lockdown je slaapkamer een make-over te geven. Een nieuw behangetje, een verfje, wat leuke accessoires en je hebt zo een totaal andere look & feel. Met een bed op maat maak je het af. Gewoon hotelkwaliteit, maar dan in je eigen huis! Wie wil dat nou niet in deze tijd? Design bedden zijn superfijn als je veel thuis bent. Je rust er lekker op uit, kunt er goed ontspannen. Iets dat heel belangrijk is in deze corona-tijd. Iedereen heeft er stress van, dan is goed voor jezelf zorgen een must. 

Verwen jezelf tijdens de lockd

Hoe kun je genieten van deze hotel chique sfeer?

Er zijn genoeg manieren om te genieten van je boxspring op maat. Zelfs als je kinderen thuis hebt. Die kun je namelijk prima aan het werk zetten om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Dat vinden ze meestal heel leuk. Of betrek ze erbij. Mijn kinderen willen niets liever dan bij papa en mama slapen. Tot slot is het ook gewoon fijn om soms even met z’n tweetjes te genieten van de rust, dus je kunt ook andere activiteiten voor de kinderen bedenken. Tips om te genieten van je design bed:

  • Laat je kinderen het ontbijt regelen (of laat het bezorgen) en je waant je zo op vakantie!
  • Plan een keer een dag in dat je de hele dag in bed doorbrengt. Met series of een film bijvoorbeeld. Regel wat taartjes, een lekkere lunch en laat een pizza bezorgen in de avond.
  • Organiseer een slaapfeestje voor het hele gezin. Als het bed groot genoeg is kunnen de kinderen misschien tussen jullie in, anders leg je nog wat matjes om het bed heen en laat je de kinderen een nachtje bij jullie slapen. 
  • Verras je geliefde met een cadeautje op zijn kussen. 
  • Bestel online allerlei toffe planten en maak van je slaapkamer een urban jungle relax plek
  • Zet een lounge muziekje op, ontkurk een fles champagne, regel wat hapjes en maak er een gezellig lounge momentje van op bed. Zet de kinderen in een andere kamer voor een leuke film

Enjoy!

Design bed Ferrara

Vorig artikelProcida bezoeken vanuit Napels
Volgend artikelDit zijn de allerleukste strandhuisjes van Nederland
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in