Vier de liefde met Printcandy

Het is altijd een wens geweest om in huis een fotowand te hebben, vol met liefdevolle kiekjes. De kinderen toen ze klein waren, mijn lief en ik in onze jonge verliefde jaren en de mooiste foto’s van geliefden die niet meer onder ons zijn. Gewoon, de liefde dus. Eenvoudig te realiseren zou je denken, maar toch vind ik het lastig om er één geheel van de maken.

Printcandy bracht me op een idee. In deze periode rond Valentijnsdag vind je er veel posters met teksten die over de liefde gaan. Een datum poster bijvoorbeeld, als speciale herinnering aan dé dag, of een poster met tekst van een speciaal liedje. Heel toepasselijk voor Valentijnsdag, maar ook perfect voor mijn zo gewenste fotowand. Een paar mooie posters afgewisseld met mijn liefste foto’s maakt een mooi geheel.

Bij Printcandy is de online poster-editor echt superhandig. Deze helpt om je poster helemaal zelf te maken. Je wil toch immers geen standaard teksten die iedereen aan de muur heeft hangen? Een zelf ontworpen poster met je lievelingskleuren en lettertypes is vele malen leuker. Die met een betekenis voor jou, die een glimlach op je gezicht tovert. Dat kan allemaal. En helemaal fijn, je ziet direct op je scherm hoe de poster er precies uit komt te zien, dus geen verrassingen achteraf!

Ik bestelde er twee. Eentje met een tekst van Rutger Kopland, een Nederlandse dichter en schrijver. De ander gewoon basic met een hart en tekst. Ik heb ze nog niet ingelijst, maar ik zeker dat de straks prachtig staan op mijn nieuwe fotowand.

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here