Vintish

Nederland is een online magazine rijker. Vintish.nl is het eerste online magazine van Nederland over webshoppen met een vintage touch. De website die sinds 1 januari 2012 live is, richt zich volledig op de webwinkelende vintage-liefhebber. Vintish.nl brengt nieuws over vintage shoppen, zoekt naar mooie vintage producten en houdt de mode- en lifestyletrends in de gaten. Het webmagazine speelt in op de grote populariteit van vintage-producten en de vintage lifestyle. Op Vintish.nl kunnen webshoppers alles lezen over hun online zoektocht naar vintage moois. Lezers kunnen reageren op artikelen en gemakkelijk laten weten wat zij interessant vinden of wat ze bezighoudt. Deze reacties zijn voor Vintish.nl een inspiratiebron voor nieuwe artikelen.

Houd jij van vintage shoppen? Bezoek dan snel de website van Vintish.nl en sla deze op in je favorieten, zo blijf je op de hoogte van al het vintage nieuws. En vergeet niet om deze leuke gratis vintage shoplist van Dreamkey Design te downloaden!

Vorig artikelWinterhip
Volgend artikelFijne Valentijnsdag
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here