Aupairanoia

Het lijkt ideaal, mits je huis groot genoeg is natuurlijk, een au pair. Ik ken wat mensen die ze hebben en er zijn veel voordelen. Je hebt altijd oppas voor je kindjes en zelf dus een hoop vrijheid. Tref je een goeie, dan kan het de perfecte oplossing zijn. Wij werken niet met au pairs. Gelukkig zou ik bijna zeggen, na het lezen van het boek Aupairanoia van Nicky Huisman en Leonie Verbeek. Wat kan daar een hoop mee mis gaan zeg! In dit boek volg je een gezin met 4 kinderen en een hond in hun chaotische leven met een au pair. Nou ja, een au pair… er passeren er meer de revu. Met allemaal is er wel wat. Het boek leest lekker weg. Het is hilarisch geschreven, regelmatig zat ik met een grote lach op mijn gezicht. En herkenbaar ook voor papa’s en mama’s met een druk leven en een hectische baan. Waar haal je de tijd vandaan om al je werk te doen, je kinds voldoende aandacht te geven en de praktische zaken in je gezin ook nog goed te stroomlijnen? Dit verhaal is herkenbaar voor iedereen, ook de mensen zonder au pair zullen genieten van dit boek wat met een grote dosis humor is geschreven. Je bestelt het boek hier.

En….je kunt het winnen! Leesplezier gegarandeerd, en ik spreek uit ervaring. Wil jij kans maken op het boek Aupairanoia van Nicky Huisman en Leonie Verbeek? Laat dan via dit formulier weten wat de voornamen zijn van de vader en moeder in dit hippe boek! Deze actie loopt tot 7 maart 2010.

Vorig artikelLipbalsem in een schelp
Volgend artikelMilk Bands
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in