Winterhip

De afgelopen weken was het eindelijk echt winter! Nu zet de dooi in, maar koud blijft het nog steeds. Met af en toe een lekker winterzonnetje. Ideaal weer voor de kindjes om naar buiten te gaan. Vitamine D opdoen, in beweging blijven, spelen. Gezond dus! Natuurlijk moeten de kinderen wel goed aangekleed worden. Bij Winterhip hebben ze perfect ingespeeld op deze weersomstandigheden. Erg leuk vind ik de all weather jasjes van TucTuc. Dit zijn eigenlijk jasjes voor elk weertype, zelfs in de regen kan er nog mee worden buitengespeeld. En natuurlijk met hippe kleurtjes en patroontjes. Daarnaast zijn er ook heerlijk warme sjaals, mutsen en wantjes te koop. En natuurlijk prima winterjasjes! Tot slot zijn de Easy Peasy slofjes ook de moeite waard om te bekijken. Deze slofjes van eco-vriendelijke materialen hebben allemaal ‘handjes’ als sluiting en worden dit seizoen verpakt in een te gekke handpop!

Namens Winterhip mogen wij een paar Easy Peasy winterhippe slofjes weggeven! Laat ons via dit formulier weten van welk Spaans merk Winterhip winterjasjes verkoopt? Deze actie loopt tot 12 maart 2012.

Daarnaast ook een actiecode: HIPENHOT (tot en 16 maart 2012) voor 10% korting bovenop de SuperSale Korting van 50%! En zij verzenden alle bestellingen geheel gratis!!

Vorig artikelHip & Zwanger
Volgend artikelVintish
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in