Voor de jongens

Waar ik de eerste 3 jaar van mijn mama-zijn doorbracht in roze sferen, jurkjes en meer van dat meidenspul, moest ik even omschakelen toen kindje nummer 2 een knulletje bleek te zijn. Stiekem had ik ‘s nachts al wel een beetje gedroomd van stoere jongenskleding en kinderkameraccessoires, niet wetend dat het een voorspellende droom zou zijn. Ik vond het dus hartstikke leuk dat ik op jongensspul-jacht kon. Ik moest er alleen wel even inkomen. De hipste meidenadresjes had ik intussen wel in mijn favorieten staan. Gelukkig ben ik tegenwoordig ook in het bezit van leuke jongens-websites. Eén daarvan is Voordejongens.nl. Hier hebben ze echt een groot assortiment. Van knuffels tot beddengoed, van speelgoed tot feestartikelen. Allemaal stoer, hip en origineel. Ben jij ook een jongensmama? Dan moet je deze zeker in je favorieten opslaan!

Namens Voordejongens.nl mag ik een te gekke Coolboys feestslinger ter waarde van €24,95 weggeven! De vraag die je daarvoor moet beantwoorden is: Bij welk deel van de collectie staat de Coolboys slinger vermeld? Geef je antwoord door via dit formulier en wie weet mag jij straks deze slinger in ontvangst nemen.

Maar er is meer! Misschien heb je wel iets anders leuks gezien wat je zou willen aanschaffen. Dat kan nu extra goedkoop, want met de code HIP krijg je maarliefst 20% korting op het gehele assortiment!

Vorig artikelZoku IJsmachine
Volgend artikelLittle Tulip dekenhoesje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in