Zoku IJsmachine

Het blijft maar doorgaan met dat mooie weer! Echt ijsjes weer dus. Ik weet niet hoe het met jullie kinderen zit, maar die van mij zijn gek op ijs. Zelfs de kleine Yuren! Dit voorjaar hoorden wij over de Zoku IJsmachine. Ik kreeg een testexemplaar en ben razend enthousiast. Wat een geweldig leuk ding is dat! Je zet ‘m 24 uur in de vriezer en daarna maak je in werkelijk een handomdraai de allerlekkerste ijsjes. Groot voordeel: dit zijn gezonde ijsjes, want je kunt ze helemaal zelf maken van vers vruchtensap of zelf groentesap waar je een klein beetje suiker aan hebt toegevoegd. Niks geen kleur- en smaakstoffen dus! De blog van Zoku bevat leuke recepten om mee te experimenteren. En wat ik heel grappig vind: je kunt kleine schijfjes fruit tegen de wand van de ijsmachine plakken, waardoor je ingevroren stukjes fruit krijgt. Dat geeft een geweldig leuk effect en zo zijn het met recht hippe ijsjes! Zelf zo’n Zoku IJsmachine kopen? Je koopt ‘m hier voor maar €59,95.

Wij mogen een Zoku IJsmachine weggeven! Je moet er wel wat voor doen. Bedenk zelf een hip ijsrecept en geef het door via het bekende formulier. Kijk wel eerst even op de website van Zoku bij de recepten hoe je de ijsjes maakt, zodat het wel past bij hoe de machine werkt. Deze actie loopt tot 5 juni 2011.

Vorig artikelHerinneringen op Linnen
Volgend artikelVoor de jongens
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in