Vrolijk Speelgoed

De naam van de site begint al goed, Vrolijk Speelgoed. Als moeder ben ik eigenlijk altijd wel op zoek naar leuke cadeautjes voor de kinderen. Verjaardagen, feestjes van andere kinderen en zo zijn er natuurlijk nog genoeg andere gelegenheden waarbij een leuk cadeautje gewenst is. Tijdens het zoeken naar leuk speelgoed kwam ik bij Vrolijk Speelgoed terecht. Een prachtige site, waar je al vrolijk wordt van alle kleuren die je tegemoet komen. Voor prinsen en prinsessen, voor ridders en jonkvrouwen, voor ieder kindje is er wel wat leuks te vinden.

Zo vond ik bijvoorbeeld de Groovy Girls poppen. Mooie zachte poppen, die je in allerlei outfits kunt aankleden. Of je koopt er een mooi bedje bij, zodat ze lekker bij je dochter op de kamer kan slapen. En wat is er nou leuker dan dezelfde kleding dragen als je pop? Bij Vrolijk Speelgoed vind je bijpassende verkleedkleren. Voor jongens is er ook genoeg te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtig groot piratenschip? Of een brandweerkazerne.

Namens Vrolijk Speelgoed mogen we een ‘Ridder bij de Draak’ puzzel weggeven. Wat moet je daarvoor doen? Laat ons via dit formulier weten van welk merk de puzzel is. Deze actie duurt tot 28 september 2011.

Vorig artikelCavalicious
Volgend artikelHow2talk2kids
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Wat een leuk vrolijk speelgoed. Mooi voor de Sint. En bij de geboorte van onze zoon al heel gauw. Wauw-Ik ben nu heel gauw de moeder van een dochter-heb ik al en ik krijg nu een zoon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in