Toffe schoenen voor stoere boys

Ik weet niet hoe het met jullie kinderen is, maar die van mij slijten hun schoenen bij de vleet. Of ze zijn weer door de modder gebanjerd, of ze hebben op een fiets met de neuzen van de schoenen geremd, of ze zijn ergens neergegooid in een plas. Daarnaast groeien de voeten van mijn kinderen ook als kool. Sterre heeft inmiddels dezelfde maat als ik, Yuren is ook hard op weg naar de 30. Met andere woorden: ik betaal me blauw aan nieuwe schoenen.

Toffe schoenen voor stoere boys

Nu vind ik dat niet per se erg. Nou ja, het financiële stuk mag van mij wel iets minder, maar zowel voor mezelf als voor mijn kinderen vind ik het best leuk om nieuwe schoenen te kopen. Ik heb een aantal vaste merken, waaronder Bunnies, omdat deze vaak lekker smal zijn. Mijn kinderen hebben namelijk extreem smalle voeten, dus veel schoenen zitten te wijd. Het is dan ook altijd weer een uitdaging om èn toffe schoenen te vinden èn een goede pasvorm te vinden.

Online schoenen kopen

Ik blijf het spannend vinden om online schoenen te kopen, maar ik doe het af en toe wel. Ik check altijd of ze retour mogen, zonder torenhoge kosten te maken. En gelukkig heb ik daar nog niet vaak gebruik van hoeven maken. Op de een of andere manier zitten ze toch altijd wel goed. Vaak staat er bij of een schoen groot, klein of normaal valt. Dat vind ik belangrijk, want ik heb eens een keer gehad dat een schoen klein viel en het dus eigenlijk maar net aan was.

Review

Onlangs kochten wij voor Yuren schoenen bij Vangastelshoes. Het waren Bunnies, en die waren echt heel fijn. Lekker stoer: zwart met groen en wit. Hij was er superblij mee en ze zaten ook prettig. Ik vind sowieso dat Bunnies altijd erg mooie kwaliteit heeft. De materialen zijn stevig, maar toch zacht en ze sluiten goed aan een kindervoet. Yuren heeft al veel plezier van deze hoge schoenen gehad, want ze zijn erg fijn in de herfst en de winter. Juist vanwege het feit dat ze hoog zijn, komt de wind er niet zo in. Dat maakt het warmer.

Vind je deze schoenen ook leuk? Je koopt ze online in de webwinkel van Bunnies.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Bunnies.

Vorig artikel4 tips voor een fantastisch seksleven
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #142
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in