Zwangerschapsspel

Een zwangerschap blijft bijzonder. Zwangeren mogen best een beetje verwend worden. Met lieve cadeaus bijvoorbeeld. Ik heb hier al het een en ander besproken, maar recent kwam ik weer iets grappigs tegen wat ik graag wil delen. Het kaartspel “Babyweetjes“. Dit spel is uitermate grappig en leert je tegelijkertijd de kneepjes van het “vak”. Geen enkele zwangere komt nog voor verrassingen te staan na het spelen van dit spel. Poepluier? Je draait je hand er niet voor om. Huiltjes? Jij weet wat ze kunnen betekenen. Nou ja… het is vooral gewoon een heel leuk spel wat tegelijk informatief is. Een perfect cadeau dus voor toekomstige ouders. Ze zullen er een hoop plezier aan beleven.

Ben jij zelf zwanger of ken je iemand die voor het eerste een kindje zal krijgen? Doe dan mee met deze winactie en win het kaartspel Babyweetjes van Identity Games! Laat ons weten voor wie jij meedoet en waarom. Geef dat door via dit formulier. Deze winactie duurt tot 11 juni 2011.

Vorig artikelMinislinger
Volgend artikelBeerlala
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

3 REACTIES

  1. Graag zou ik van u de spelregels van dit spel willen ontvangen. Heb het doosje gekregen zonder dat.
    Hartelijk dank
    Annemieke Roelofs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in