iPhone cases door Nederlandse ontwerpers

hugs and kissesStudio 117 start met de verkoop van vrolijke 3D geprinte iPhone cases op Studio 117. Voor iedereen is er een leuk extraatje, mooie matching wallpapers. De eerste designs zijn van de Nederlandse ontwerper Evelien Lulofs. Studio117, bekend van de iphonehoesjes van stof, waar wij al eerder over schreven, breidt de collectie uit met 3D geprinte iPhone cases. Wendy de Haan: “Er zijn maar weinig iPhone cases waar je een blij gevoel van krijgt. Daar wil ik verandering in brengen. Bij Studio117 vindt je iPhone cases van Nederlandse ontwerpers die net even origineler zijn. Echte eyecandy voor je iPhone.”.

Grafisch ontwerper Evelien Lulofs trapt af: de eerste iPhone cases heeft zij ontworpen. Ze passen bij de kleuren van dit seizoen. Evelien Lulofs: “Twee designs zijn ontworpen vanuit inspirerende quotes. Wat alle drie de cases gemeen hebben is helder kleurgebruik en het strakke lijnenspel dat in al mijn werk terugkomt.”

free like a bird

iPhone case met matching wallpaper

Wendy: “We willen mensen blij maken. Dat doen we door veel aandacht te besteden aan het ontwerp van de iPhone case zelf. Maar het scherm is net zo belangrijk. Met de matching wallpaper is het design helemaal compleet.” De wallpapers zijn voor iedereen gratis te downloaden op Studio117.

Namens Studio117 mogen wij een iPhone case met matching Wall Paper weggeven! Daar moet je, uiteraard ook in 2014, weer wel iets voor doen. Laat ons via onderstaand formulier weten, welke iPhone case jij zou willen hebben. Wie weet loop jij straks met zo’n hippe case om je iPhone! Deze actie duurt tot 8 februari 2014.

owl's wisdom

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelVintage parels van servies
  Volgend artikelHigh Teeth
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  1 REACTIE

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in