Witte designmeubelen voor kinderen? Dat kan!

BaloqEen wit interieur en kinderen? Bij menig ouder gaan nu vast de nekharen overeind staan. Maar dat is helemaal niet nodig! Zeker niet als het ook nog eens prachtig en uniek Nederlands design betreft: Baloq.

Over Baloq
Baloq is een nieuw Nederlands merk dat unieke kindermeubels en accessoires ontwerpt en produceert. Het merk heeft twee lijnen: de Baloq brengt twee verschillende lijnen uit: Wiggy de rocking snail en Little Bandit Collection.

Wiggy tovert een glimlach op ieders gezicht!
Wiggy een orginele variant op het hobbelpaard) is gemaakt van duurzaam Europees beukenhout en hergebruikte plastic PET-flessen. Wiggy is er in smetteloos wit met een helder rood kussen (en stiekem ook nog in drie andere kleurcombinaties) voor € 109. De bijzondere serie ‘Wiggy Exclusive’ is gemaakt van duurzaam Europees beukenhout en het allerbeste lamswol uit Nieuw-Zeeland. Deze Wiggy is verkrijgbaar in vier andere kleurcombinaties, waaronder wit met geelgroen voor € 129.

Wiggy

De Little Bandit Collection
De Kids Corner bestaat uit een roomdivider, een kinderbankje en een tafel. Hiermee creëer je dé moderne speelhoek voor kinderen. Het bankje is gemaakt uit één stuk gebogen beukenhout. Het elegant dunne tafelblad wordt ondersteund door 4 sterke L-vormige poten.

De totale set is verkrijgbaar in vier verschillende stijlen vanaf € 599. De combinatie tafel en bankje is ook zonder roomdivider verkrijgbaar in acht verschillende kleurcombinaties vanaf € 279.

Zowel Wiggy als de artikelen uit de meubelcollectie worden gratis bezorgd. Kijk voor meer informatie op www.baloq.com

Little Bandit

Vorig artikelColumn Moira: de laatste loodjes
Volgend artikelWaarom tablethoezen onmisbaar zijn
Bianca Overboom
Bianca Overboom van Overboomtekstenzo heeft Journalistiek – Geschreven Pers gestudeerd en deze kennis later aangevuld met de opleiding TOP-heao communicatie. Opdrachten volgden bij regionale dag- en weekbladen en al vrij snel kreeg ik de mogelijkheid voor een wekelijkse column bij een landelijk bekend tijdschrift. Na functies in het bedrijfsleven als communicatieadviseur en contentmanager, ben ik terechtgekomen bij een communicatiebureau waar ik diverse content regelde voor verschillende doelgroepen, media en opdrachtgevers. Van multinationals tot eenpitters. Van artikel, persbericht en brochure tot relatiemagazine, corporate story, complete webcontent en sociale media. En toen… lonkte het avontuur van de freelancemarkt. Bianca schrijft voor Hip & Hot artikelen over oa wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in