Walking in a winter wonderland…

Het is weer winter! We moesten er even op wachten, op de kou, maar eindelijk is het dan toch zover. De wantjes kunnen aan, de mutsen op, warme sokken, sloffen, verwarming aan, noem maar op! Met een beetje geluk begint de “horror” winter straks echt, en kunnen we ook nog wat sneeuw verwelkomen. Een witte kerst zou best fijn zijn! Sleetje rijden, sneeuwballen gooien. Ideaal voor de kinderen in de kerstvakantie. Lekker buiten zijn. En worden we niet getrakteerd op dat witte goud in 2011 meer, er zijn genoeg mensen die gewoon zelf de sneeuw opzoeken en lekker op wintersport gaan. Of een huisje boeken om de kerstdagen te ontvluchten. Hoe dan ook, zorg dat je goed voorbereid bent als het eenmaal echt zover is. En waar kun je nu beter shoppen voor winter-stuff dan bij de webshop Winter-Wereld? Ik zag er om te beginnen een geweldige sneeuwtang! Had ik vorig jaar al in het buitenland gespot, maar nu is hij dan eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar. Geen koude handen meer of raar gevormde ballen, met deze sneeuwballentang heb je altijd de perfecte sneeuwbal! Ik heb gehoord dat ze hard gaan, dus wil je er nog eentje bemachtigen, wees dan snel. Ook zijn er spulletjes om het heerlijk warm te hebben en toffe bobsleetjes. Shoppen dus, bij Winter-Wereld! Met de code HIPENHOTWIN kan dat deze maand zelfs met 10% korting!

Namens Winter-Wereld mogen wij een hippe bobslee weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Geef via dit formulier door hoe groot de sneeuwballen zijn die je kunt maken met de sneeuwbaltang. Deze actie duurt tot 17 januari 2012.

Vorig artikelHippe Knipjes Ansichtkaarten
Volgend artikelHoutspel
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in