Houtspel

Ik weet niet of je nog op zoek bent naar kerstcadeaus, maar mocht je last minute nog iets moois voor de kinderen zoeken dan kun je eens kijken op de website van Houtspel. Omdat ze er gewoon schitterende houten items hebben. Weg met die plastic troep, dat na 5 keer spelen stuk gaat. Hout speelgoed is duurzaam en verantwoord. Het kan tenminste tegen een stootje. En ik weet uit ervaring, jonge kindjes rammen graag op het speelgoed van de grotere broers en zussen. Voor je het weet breekt er iets af en is het onbruikbaar, met dikke tranen tot gevolg. Dat hoeft dus niet als je echt mooi houten spul koopt. Het is tevens heel veilig voor kinderen en lekker origineel. Goed voor uren speelplezier.

Houtspel geeft de lezers van Hip & Hot gedurende 1 maand een korting van 10% met de code hiphot. Dat maakt shoppen voor de feestdagen net even wat aantrekkelijker! Op 18 januari 2012 is de actie afgelopen en betaal je weer normale prijzen.

Vorig artikelWalking in a winter wonderland…
Volgend artikelPareltjes van Dwell Studio
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in