Moois voor op bed

kussentjes aquamarijnIk ben al fan vanaf het eerste uur van het beddengoed van Little Tulip. De prachtige pastelkleuren doen het goed in iedere baby- en kinderkamer. Van wieg tot ledikant, van juniorbed tot kinderbed. Het beddengoed is heel mooi van kwaliteit, zelfs was na was blijft het prachtig. Ik zie duidelijk verschil bijvoorbeeld met het beddengoed dat ik heb voor de kinderen van bijvoorbeeld Ikea en de Hema. De nieuwste collectie is net uit. In een schitterende kleur: aquamarijn. Sterre noemt het gewoon turquoise, aangezien dat momenteel haar lievelingskleur is. Natuurlijk heeft zij, passend bij haar naam, de versie met de sterretjes op haar bed liggen. En een olifanten-knuffelkussen. Die kussentjes, waar ze hun knuffels in kunnen laten slapen, doen het hier trouwens ook erg goed. Ze slepen ze overal mee naar toe. Het leuke is, ze hebben een hoog “mix & match” gehalte. Koop je een nieuw dekbedhoes, dan passen alle kussentjes er gewoon bij.

Namens Little Tulip mogen wij van de nieuwe collectie een set beddengoed naar keuze weggeven. Daar moet je wel iets voor doen. Laat ons weten, in welke, nog niet bestaande kleur, het volgende beddengoed moet komen. Geef je antwoord door via onderstaand formulier.Deze actie loopt tot 22 februari 2014.

beddengoed little tulip aquamarijn ster

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelEducatief speelgoed
  Volgend artikelWarm on bikes
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in