Vogelhaakjes

Met de opkomst van twitter zie je tegenwoordig overal vogeltjes verschijnen. Menig ontwerper doet er iets mee, of het nu op een kaart is, een slinger, een kopje of een ander leuk product. Zelf houd ik ook van vogeltjes. In de kamer van Lenthe heb ik vogeltjes op het behang, maar ook op de muur. Vogelhaakjes. Ik vond ze bij Hipgemaakt. Ze zijn van het merk Qualy en je hebt ze in diverse kleuren. Ik nam de bruin/gele, omdat die zo leuk staan in de kamer van Lenthe. Superhandig om haar handdoek aan op te hangen na het badderen! En ze passen perfect bij het Ferm Living behang met de gele boompjes dat ik heb. Ik word er heel gelukkig van!

Hipgemaakt.nl geeft alle lezers op Hip & Hot maarliefst 15% korting op de gehele collectie met de code “hipenhot“. Geldig tot 24 juni 2012.

Namens Hipgemaakt mogen wij een setje witte Qualy vogelhaakjes weggeven. Daar moet je wel iets voor doen! Laat ons weten wat de normale prijs is van deze haakjes via dit formulier. Wie weet kun jij je huis ook versieren met deze hippe vogeltjes! Deze actie loopt tot 24 juni 2012.

Vorig artikelJoolz
Volgend artikelMyllymuksut
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in