White stuff: winterse musthaves voor in huis

Winter-witte-musthavesHet is nu echt winter, we hebben zelfs al een keer een wondere witte wereld gehad en wie weet dat deze winter nog meer voor ons in petto heeft. Om een beetje in de stemming te blijven, selecteerde ik 9 witte musthaves voor in je huis.

1. De bijzettafel DML (don’t leave me) van Hay is een prachtig ontwerp. Mooi in z’n eenvoud, en bovenal handig. Door het handvat is hij namelijk snel te verplaatsen. Voor binnen- en buitengebruik. Vanwege de witte kleur, bovendien perfect te combineren met de kleuren van ieder seizoen.

wit bijzettafeltje

2. De Lungo gieter is een blikvanger in je huis. Zet ‘m naast een mooie plant op de grond of bovenop de kast. Vooral mooi als er achter een kleurtje op de muur zit, dan valt ie lekker op.

witte gieter

3. Superschattig, deze witte huisjes! Je kunt er een brandend theelichtje in zetten, wat een heel gezellig effect geeft. Zet er een paar bij elkaar, dat geeft nog meer sfeer. Ook passen ze goed op een winterse seizoenstafel.

theelichtjeshouder huis wit

4. Prachtig kastje van Housedoctor! Mooi design en gewoon tijdloos.

witte kast housedoctor

5. HK-living bracht een spierwit hertengewei op de markt voor aan de muur. Eindelijk iets voor de moderne interieurs. Een heuse eye-catcher.

hertengewei wit

6. Dit kussen met bergtoppen van Ferm Living is een absolute favoriet in een winters interieur. Het grijs haalt het “cleane” er net een beetje af. Mooi!

ferm living kussen bergtop

7. Bij een winterse look kan deze bijzondere vaas natuurlijk niet ontbreken. Zet er mooie blauwe en witte bloemen in om het wit te breken.

witte vaas servies

8. Voor in je keuken: een prachtige trommel om het brood in te bewaren van Orly Kiely.

orla kiely broodtrommel

9. In een tijd dat je veel kaarsjes aansteekt is dit mooie luciferdoosje van Hay eigenlijk onmisbaar. Zo kun je ze gewoon lekker laten slingeren. Veel beter dan die afzichtelijke doosjes!

luciferdoosjeshouder hay wit

Vorig artikelVoorpret op de vakantiebeurs
Volgend artikel7 leuke vliegers voor stormachtig weer
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in