Disney Frozen to the minimum

Mijn dochter wil een Frozen-kamer. Zoals bijna ieder meisje heb ik begrepen. Maar even tussen ons gezegd; ik vind de film mooi en ik snap best dat deze kleuter het allerliefst ondergedompeld wil worden met prinsessendingetjes, maar ik houd niet zo van Disney-prints. Hier en daar een speelgoedje of een keer een ondergoedje of een pyjama is prima, maar niet een kamer vol. Hoe wij het oplossen? Wij hebben besloten om met de prinses-to-be een compromis te sluiten.

Disney Frozen to the minimum

  • Dit behang is supergeschikt! Geen figuren uit de film erop, maar wel van Frozen.

  • Als je dan toch bij Ikea bent. De Stuva-serie is er in diverse kleuren. Ook met blauwe frontjes of compleet in het wit. De frontjes zijn los verkrijgbaar, dus deze zijn eventueel aan te passen na een paar jaar of voor een andere kamer.

  • Voor prinsesjes met een grote-meisjesbed heb ik dit dekbed gevonden. Dubbelzijdig!

De basis is dus (vrij) rustig en natuurlijk kan je de kamer verder opleuken met de Disney-figuren en ander speelgoed zoals je zou doen bij iedere andere kinderkamer.

Wat vinden jullie van een ijsblauwe-witte kamer met zilveren en paarse accenten?

Vorig artikelCadeau ideeën voor opa en oma
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #115
Bianca Overboom
Bianca Overboom van Overboomtekstenzo heeft Journalistiek – Geschreven Pers gestudeerd en deze kennis later aangevuld met de opleiding TOP-heao communicatie. Opdrachten volgden bij regionale dag- en weekbladen en al vrij snel kreeg ik de mogelijkheid voor een wekelijkse column bij een landelijk bekend tijdschrift. Na functies in het bedrijfsleven als communicatieadviseur en contentmanager, ben ik terechtgekomen bij een communicatiebureau waar ik diverse content regelde voor verschillende doelgroepen, media en opdrachtgevers. Van multinationals tot eenpitters. Van artikel, persbericht en brochure tot relatiemagazine, corporate story, complete webcontent en sociale media. En toen… lonkte het avontuur van de freelancemarkt. Bianca schrijft voor Hip & Hot artikelen over oa wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in