De plantenpotten van Elho, een mooi verhaal

de plantenpotten van ElhoHeb jij al een plantenpot van Elho in huis staan? Je herkent ze in de tuincentra vaak al van ver. Ze hebben een zeer herkenbaar design en zijn verkrijgbaar in allerlei hippe kleurtjes en verschillende formaten. In een tijd waarin klimaat en milieu steeds belangrijker wordt, is Elho een prachtig product. Waarom, dat ga ik je in deze blog uitleggen. Als je dit gelezen hebt, weet ik zeker dat jouw oog de volgende keer nòg sneller op Elho zal vallen. De plantenpotten van Elho hebben namelijk een mooi verhaal.

De plantenpotten van Elho, een mooi verhaal

Wat is dat verhaal dan, hoor ik je denken? Dat ga ik je nu uitleggen. De plantenpotten van Elho zijn namelijk voor 70% gemaakt van gerecycled plastic. Je kunt er superlang mee doen, want ze zijn niet stuk te krijgen. Ik heb zelf zowel binnen- als buitenpotten van Elho staan en ze gaan al jaren mee. Het enige dat ik soms zie is dat de buitenpotten die wit zijn, wat viezig worden als ik ze in de winter buiten laat staan. Mocht je toch op den duur een pot niet meer willen, dan is het voordeel dat deze pot ook weer recylebaar is. Tot slot produceert Elho het overgrote deel in Nederland èn draait de productie voor 100% op windenergie. Met de plantenpotten van Elho weet je dus zeker dat je, samen met dit bedrijf, meewerkt aan een schonere toekomst.

loft-urban-framei1

Leuke kleurtjes die in het oog springen

Maar, genoeg over dat prachtige verhaal. De potten zijn daarnaast natuurlijk ook nog eens heel mooi! Het design is simpel. Geen poespas, maar strakke, moderne potten. Waar ik vaak voor val zijn de leuke kleurtjes. Zo kocht ik recent weer 4 buitenpotten van Elho in lichtblauw en mosterdgeel. Binnen hebben wij roze en witte potten, in allerlei formaten. De kinderen hebben kleine potjes, want zij hebben ook plantjes op kinderformaat op hun kamers. Wij hebben zelf wat grotere potten met orchideeën er in. De buitenpotten hebben zelfs een praktische verhoging erin, zodat het water niet blijft staan en zo de plant teveel water krijgt. Heel handig. Ze hebben trouwens ook neutrale kleuren, zoals grijs en wit. Als dat beter bij jouw interieur of tuin past, kun je daarvoor kiezen. Inspiratie doe je op via de website van Elho. Ik word altijd heel hebberig als ik daar kijk, zoveel toffe ideeën!

vibia-straight-roundi2

Potten met plant erin kopen?

Wil jij ook bloempotten van Elho kopen? Dat kan bij de meeste tuincentra of online. Je kunt een deel van de potten online zelfs met plant kopen. Zo zie je meteen hoe dat staat, ik hou daar wel van! Ook weet je dan zeker dat je plant past. Je wil niet weten hoe vaak ik al niet met een pot thuis kwam waar de plant nèt niet in bleek te passen… Natuurlijk zijn stenen potten soms ook mooi, maar die kunnen kapot gaan en deze van recylebaar plastic dus niet. Tenminste, hier is dat nog niet gelukt.

brussels-diamond-round-highi13

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #277
Volgend artikelMake over van onze trapkast
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in