Eco matrassen voor kinderen en volwassenen

Dormiente BalenaEen goede nachtrust. Wie wil dat nou niet? Als je slaapt laadt je lichaam zich op en herstelt zich van de inspanningen van de dag. Je wordt uitgerust wakker en hebt weer energie voor de dag. Voorwaarde om goed te slapen is een fijn matras. Greenjump verkoopt matrassen die volledig zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Dat betekent 100% natuurlatex, zuiver scheerwol, gelatexeerde kokos, echt paardenhaar en biologisch katoen. De matrassen zijn vrij van metaal, wel zo fijn wanneer je piekert over elektromagnetische straling.

De eco matrassen voor volwassenen zijn ingedeeld in drie categorieën: de zijslaper, de rugslaper en de buikslaper. Elke slaaphouding heeft immers een ander soort matras nodig. Verder vind ik het heel handig dat er op de site voor een indeling op postuur is gekozen; een stevig postuur vereist immers een ander soort matras dan een tenger persoontje.

baumwolle_380_01

Ook voor kinderen vind je eco matrassen op Greenjump. Bijvoorbeeld voor ledikantjes. De natuurlijke materialen zoals schapenscheerwol, biologisch katoen en nauurlatex zie je ook bij deze kindermatrassen terug. En is jouw kindje allergisch voor huismijt? Dan is een behandeling met ‘Neem’ olie een optie. Als je besluit je bestelde ledikantmatras nog tijdens het productieproces te behandelen met ‘Neem’ olie, is het matras minimaal 2 jaar vrij van huismijt!

Eco slapen

Vorig artikel17 dingen die je aanschafte voor je baby en nooit gebruikte
Volgend artikelWaarom iedereen een plaid in huis moet hebben
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in