Whoost!

groenbruinkinderzakjeCreative things for happy people. En das niks teveel gezegd. Als je al niet happy bent, dan word je het direct wel als je die leuke spulletjes op de website van Whoost! ziet. Geweldig zijn de schooltasjes, helemaal hip natuurlijk voor je kleine uk die na de vakantie voor het eerst naar school gaat. Handig ook, want met de originele rugtasjes heb je niet zo snel het probleem dat je in de war raakt met de tasjes van andere kinderen. Deze heeft vast niemand! En, door de felle kleurtjes valt ie lekker op.

roodkindertasjemetkers

Ben je om en moèt je nu zo’n tasje hebben voor je zoon of dochter? Zodat hij of zij er helemaal hip en origineel bij loopt het komende schooljaar? Wacht dan niet te lang met bestellen, want er is nu een leuke actie als je bij Whoost! bestelt. Doe dat met de code KTHH en je ontvangt 10% korting als je het voor 25 augustus 2009 regelt! (let op: de korting geldt alleen voor de schooltassen en kindertassen, niet de gehele collectie)

tutlapje

En natuurlijk kun je ook iets winnen. Namelijk zo’n schattig Whoost-tutlapje. Maar daar moet je wel iets voor doen. Zoek op de site van Whoost! naar het antwoord op deze vraag: Wat is de naam van het kindje met de eerst verkochte schooltas van Whoost? Het antwoord geef je door aan ons via dit formulier en voila, je maakt zomaar kans op dat hippe tutlapje! Deze actie loopt tot 11 september 2009.

limelightkindertasje

Vorig artikelSpaanse jurk
Volgend artikelInfusion- natural fibers
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in