Hippemama shop, voor hippe mama’s (to be)

bls6bhIk vind het altijd weer een feest als ik op zoek mag naar een kraamcadeau. Dat betekent immers dat er weer een lief, klein baby-tje geboren is of binnenkort ter wereld komt. Ik vind het heerlijk om websites af te struinen op zoek naar hét perfecte cadeau. Want elke baby verdient natuurlijk dat ene, speciale cadeau-tje, juist voor die baby gevonden en gekocht.

Bij Hippemamamashop.nl vind je een groot aantal van die perfecte kraamcadeaus. Bijvoorbeeld de ongelofelijk schattige knuffel van Jellycat. De knuffels van dit merk zijn allemaal heerlijk zacht, dus dat wordt lekker knuffelen en genieten.

Wat gegarandeerd een goed cadeau is, is het baby eerste jaar boek.  Het is een boek waarin je je mooiste herinneringen en momenten opschrijft. Denk daarbij aan alle speciale momenten die in het eerste jaar voorbij komen. De eerste glimlach, het eerste tandje of het eerste vaste hapje. In de boeken is er voldoende ruimte om foto’s te plakken. Zo heb je na een tijdje een hele mooie herinnering aan je baby’s eerste jaar.

mijn-babydagboek

In diezelfde lijn vind je Milestone Baby Cards.  Met de Milestone Baby Cards kunnen ouders de mijlpalen van hun baby vastleggen. Je schrijft de datum op de kaart en neem een foto met de baby. Zo vergeet je nooit wanneer je baby voor het eerst lachte, kroop of “mama” zei.

483281_350563698346787_352365410_n-11

Vorig artikelGigagaaf schoenen voor goede kinderschoenen zonder gedoe
Volgend artikelSportief, stoer, dát zijn de jurkjes van Zendee
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in