Toetie & Zo

Ooo ik heb alweer een leuke webshop ontdekt! Vol handgemaakte spulletjes, van een eigen label: Toetie & Zo! Je kunt er terecht voor tassen, schilderijtjes, kinderkleding en accessoires. En allemaal zoooo hip. Degene achter dit label moet wel supercreatief zijn, dat kan niet anders. Wat ik uit de hele collectie echt even wil uitlichten zijn bijvoorbeeld de haarbanden. Lekker vrolijk en fris, ik kreeg meteen zin in de lente. Maar ook de muziekdoosjes, bijvoorbeeld die uil. Geweldig! Maar ook de kleertjes zijn top, die jurkjes en rokjes… Nog meer reden om te hopen op het voorjaar. Al die hippe stofjes en felle kleurtjes. Ik ben er wel weer aan toe, deze vrolijkheid die mij doet denken aan het mooie weer. Weg met de sombere winterkleuren! Op naar de shop van Toetie & Zo!

En Toetie & Zo gunt een van onze lezers een cadeautje. Wie het antwoord weet op de vraag, maakt namelijk kans op een shoptegoed van 15 euro. De vraag is: Toetie & Zo verzorgt ook ontwerpwerk, noem een product dat met haar design kan worden voorzien. Het antwoord vul je in op dit formulier. Deze actie loopt tot 3 maart 2010.

Vorig artikelObaby
Volgend artikelHagou Originals
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in