Winkelen bij Stad.nl

stad_straat_okt2013[2]Stad.nl is vorig jaar maart live gegaan en op dit moment zijn er zo’n 150 winkels in Stad.nl gevestigd. Je struint er heerlijk door de straatjes, zoals de Modegracht, het Kinderlaantje en de Sieradensteeg. Je vindt er bijzondere winkeltjes die service en aandacht hoog in het vaandel hebben staan. Stad heeft ook een uitgebreide stadskrant met het volledige productaanbod, de laatste nieuwtjes, acties en een agenda waar alle stadsactiviteiten in staan zoals de woensdagkoopavond en de Kerstmarkt.

Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan het  uitbouwen en perfectioneren van het platform en dat zie je overal terug. Het laatste grote project, het opleveren van één kassa, is deze maand afgerond. Zo kan je met slechts één registratie eenvoudig en snel in honderden winkeltjes winkelen en betalen. En dat is natuurlijk superhandig!

Om lekker in de feeststemming te komen en om de lancering van de kassa te vieren, biedt Stad nu een korting aan van koopavond-plaatje[2]10%. Gebruik bij het afrekenen in de winkels de code A678A28834 en je korting wordt direct berekend.

Vind je Stad.nl een leuk concept en wil je mede eigenaar worden? Dat kan!  Vanaf 20 euro ben je de trotse bezitter van een aandeelcertficaat.

Vorig artikelSenseo Speculaas
Volgend artikelHet paard van Sinterklaas
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in