Ollipoppies

Ken jij ze al, de Ollipoppies? Het zijn de kleine Sara, Flip, Woepi en Kani die samen met hun dierenvriendjes allemaal leuke dingen beleven. In vier leuke boekjes kun je samen met de Ollipoppies op avontuur gaan. Maar er is meer, want in de Ollipoppieshop kun je nog veel meer van deze leuke figuurtjes vinden. Van kussentjes tot schilderijtjes, van rompertjes tot baby T-shirts. Of wat dacht je van de prachtige gehaakte pop Sara? Ze ziet er niet alleen mooi uit, maar ze is ook heerlijk zacht. Perfect om mee te knuffelen. Van de Ollipoppies wordt je gewoon meteen vrolijk, dus het is zeker een aanrader om even op de site te gaan kijken. Want het is assortiment is erg uitgebreid en daardoor zit er voor iedereen wel wat leuks tussen. Leuke dingen om te geven maar ook zeker om te krijgen.

Ben je ook zo vrolijk geworden van de Ollipoppies en wil je wat bestellen? Maak dan gebruik van de kortingscode hipenhot, zodat je 15% korting krijgt op je gehele bestelling. Hoe mooi is dat? De code is geldig tot 16 maart 2012.

Vorig artikelEvelines
Volgend artikelVan Ikke
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in