Herinneringen op Linnen

Wij houden er van om mooie foto’s af en toe te vereeuwigen op linnen. Zo hebben wij 3 prachtige foto’s door onszelf gemaakt in Australië op linnen laten afdrukken. En onze dochter Sterre werd mooi op de gevoelige plaat gezet door Simone Janssen. Ook deze foto drukten wij af op een groot linnen doek, zodat hij lekker opvallend in haar kamertje kan hangen. En toen kwam de kleine Yuren, die intussen trouwens alweer 1 jaar is geworden. Zo leuk om een mooie foto van beide kids in onze slaapkamer te hangen. Dit keer lieten wij Herinneringen op Linnen onze afdruk maken. De doek werd vlot geleverd en de kwaliteit is heel mooi. Frisse, heldere kleuren, scherp en bovendien handig op te hangen.

Ben jij deze meivakantie nog weggeweest en wil je jouw mooiste foto op canvas laten afdrukken? Of wil je een foto van de kinderen cadeau doen voor moederdag? Dan heeft Herinneringen op Linnen een mooi aanbod voor je. Wie tussen vandaag en 3 november 2011 bestelt bij Herinneringen op Linnen en de kortingscode hipenhot ingeeft, ontvangt 10% korting. Ook handig dus voor je zomervakantiefoto’s straks!

Vorig artikelEen knuffelmonster!
Volgend artikelZoku IJsmachine
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

  1. Zo’n foto op linnen is echt een perfect cadeau. Ga zeker van de actie gebruik maken. Er zijn zoveel aanbieders. Kocht eerder bij Fotoopcanvas.nl en HEMA meerdere foto doeken. Nu dus bij dit bedrijf.

    Gr. Jennie

  2. Er zijn nu veel aanbieders heb er ook bij een aantal gekocht. Ben nu heel tevreden over mijn canvas foto. Sommige aanbieders hebben ook een fotocollectie waar je uit kunt kiezen of die je inspiratie geeft.

    Groeten,
    Pim

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in