Nagellak op waterbasis

Ik heb een dochter die altijd graag nagellak op wil en ik ben een moeder die daar op zich niet zoveel problemen mee heeft, maar ik vraag me wel af of het eigenlijk wel goed is voor die kleine nageltjes. Er zitten toch een hoop chemische stoffen in de meeste nagellak. Toen ik op internet op zoek was naar nagellak voor kinderen, kwam ik op de website Indisha terecht. Daar hebben ze prachtige nagellak van Hopscotch voor kinderen. Deze nagellak is op waterbasis en bevat dus geen chemische stoffen. De nagellak is in verschillende felle kleuren verkrijgbaar en je kunt zelfs een leuk pakketje bestellen waarbij je zelf drie kleuren kunt kiezen. Hier zal mijn dochter erg blij mee zijn, want dit is een nagellak die ze van mij wel elke dag op mag doen.

Vorig artikelJip by Jan
Volgend artikelGeef een Boompje
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in