MobileMobile
Home Winkel Boeken Volwassenen Het Strandboek

Het Strandboek

 14.95

Uitverkocht

Artikelnummer: 56762 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Op elk strand zijn eindeloos veel mogelijkheden voor activiteiten. Soms avontuurlijk, soms grappig, soms moeilijk, soms makkelijk. En niet alleen op het strand, ook aan de oever van een meer of een rivier kun je veel activiteiten uit dit boek doen. Beleef avonturen en maak plezier, door bijvoorbeeld dammen te bouwen, strandfeestjes te organiseren, spelletjes te doen of zandkastelen maken. Het kinderbrein zit vol fantasie, je hoeft ze alleen maar een beetje op weg te helpen.

Monsters en zeemeerminnen

Wist je dat je van drijfhout makkelijk monsters kunt maken? En dat je van zand niet alleen zandkastelen kunt bouwen, maar ook zandzeemeerminnen? Als je langs de brandlijn loopt, vind je genoeg aangespoeld afval, schelpen en zeewier wat je kunt gebruiken om jouw fantasiefiguur aan te kleden.

Vliegeren

Vliegers kun je zelf maken, maar hoe werkt dat vliegeren nu eigenlijk precies? Het strandboek staat vol met informatie, tips en ideeën om mee aan de slag te gaan op het strand, of aan de oever van een rivier of meer. Allerlei activiteiten om ook in de herfst, winter en het voorjaar op het strand bezig te zijn. Lekker bewegen, kinderen die hun energie kwijt kunnen en hun fantasie ten volle kunnen gebruiken. Wat wil je als ouder nog meer?

Als het donker wordt…

Zelfs als het donker wordt is er nog genoeg te beleven op het strand. Terwijl papa en mama de allermooiste foto’s schieten van hun spelende kroost, terwijl de zon in de zee zakt, maken de kinderen zich op voor een heus kampvuur, bootjes met lichtjes erin die zachtjes op de golven deinen en misschien wel een barbecue op het strand…

Het Strandboek

In het Strandboek vind je 68 projecten om met kinderen te doen op het strand. De moeilijkheidsgraad staat aangegeven, de benodigdheden staan erbij en er wordt duidelijk aangegeven of kinderen dit zelfstandig kunnen, of hulp nodig hebben van een volwassene. Aan de veiligheid op het strand is ook gedacht met de checklist achterin het boekje. Leer kinderen anders kijken naar het strand en geniet, ook bij minder goed weer, van al het moois en leerzaams dat het strand te bieden heeft.

Ook in deze blog vind je 9 leuke activiteiten op het strand!

Andere suggesties…

Hip & Hot - blogazine