DiscoverCars.com
MobileMobile
Home Winkel Kaarten Sinterklaas Kaart Stoomboot met Sinterklaas van Marjan van Zeyl
Ivm onze vakantie wordt je bestelling verstuurd na 31 juli 2024.

Kaart Stoomboot met Sinterklaas van Marjan van Zeyl

 1.20

Artikelnummer: 62080 Categorieën: ,

Beschrijving

De kaart Stoomboot met Sinterklaas laat een stoomboot zien die over een wilde zee vaart. Sinterklaas en Piet staan voorop en aan de zijkant van de boot staat de schimmel van Sint. De vlaggetjes wapperen in de wind. Op het dek staan zakken vol cadeautjes en er vliegen meeuwen rond. Sinterklaas is duidelijk onderweg naar Nederland!

Seizoenstafel

De kaart kun je mooi neerzetten op de seizoenstafel wanneer je over het thema Sinterklaas werkt. Het is ook leuk om de te gebruiken bij het vertellen van het Sinterklaasverhaal. Of laat kinderen zelf een verhaal bij deze kaart vertellen of schrijven. Uiteraard is de kaart ook prachtig om in te lijsten en op te hangen tijdens de magische tijd rondom pakjesavond. De afbeelding met de stoomboot spreekt zeker tot de verbeelding.

Marjan van Zeyl

Op 1 mei is Marjan in Amsterdam geboren. Later verhuisde ze naar de omgeving van Utrecht, waar ze regelmatig fietstochtjes maakte. Ze genoot van de natuur, haar vroegste herinnering daarover dateert van haar 3e levensjaar. Toen was ze zich voor het eerst bewust van de overvloed van schoonheid in de natuur. Haar herinneringen aan die tijd hebben haar geïnspireerd tot het maken van haar tekeningen. Vol dankbaarheid schenkt zij de veelzijdigheid van de natuur: licht, kleur en schoonheid weg die zij zelf mag beleven als zij in de natuur is. PLATO: Schoonheid is zichtbaar geworden liefde.

Hip & Hot - blogazine